Avoin toimi: tutkimusjohtaja

 

Yrjö Jahnssonin säätiön tarkoituksena on suomalaisen taloustieteellisen, lääketieteellisen ja terveystaloustieteellisen tutkimuksen edistäminen. Vuonna 2017 sääntöjen mukaisiin tarkoituksiin myönnettiin noin 1,8 miljoonaa euroa. Yrjö Jahnssonin säätiö on itsenäinen ja riippumaton toimija, jonka toiminta perustuu säätiön oman sijoitusomaisuuden tuottoon.

 

Haemme palvelukseemme osa-aikaista

TUTKIMUSJOHTAJAA

Tutkimusjohtajan tehtäviin kuuluu lääketieteellistä tutkimusta koskevien apurahapäätösten ja säätiön apurahapolitiikan valmistelu, seminaarien järjestäminen ja yhteyden pitäminen säätiön tieteellisiin asiantuntijoihin.

Kuukausittainen työaika vaihtelee ollen vuositasolla keskimäärin yhteensä 1-2 päivää kuussa. Työt keskittyvät syys-marraskuuhun. Uuden tutkimusjohtajan toivotaan olevan 2.5.2018 alkaen säätiön palveluksessa. Tarkemmista yksityiskohdista ja työsuhteen ehdoista neuvotellaan hakijan kanssa.

Edellytämme tutkimusjohtajalta tohtorin tutkintoa lääketieteen alalta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, hyvää kielitaitoa sekä innostusta seurata lääketieteellistä tutkimusta ja keskustelua. Tieteelliset julkaisut ja aktiivisuus kotimaisessa ja kansainvälisessä tutkimusyhteisössä luetaan hakijan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoista, itsenäistä ja joustavaa oman työn ohella suoritettavaa toimea suomalaista tiedettä tukevassa säätiössä.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Elli Dahl, puh. 050 – 3270831.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen ja tuntipalkkatoivomuksineen viimeistään maanantaina 1.3.2018 säätiön toimistoon osoitteella elli.dahl@yjs.fi.