Avoin toimi: Tutkimusjohtaja

                                                                                                                   

 gif

 

Yrjö Jahnssonin säätiö sr on yksityinen apurahoja jakava säätiö. Säätiön tarkoituksena on suomalaisen taloustieteellisen, lääketieteellisen ja terveystaloustieteellisen tutkimuksen edistäminen.

Haemme palvelukseemme osa-aikaista

TUTKIMUSJOHTAJAA

Tutkimusjohtajan tehtäviin kuuluu taloustiedettä ja terveystaloustiedettä koskevien apurahapäätösten ja säätiön apurahapolitiikan valmistelu, seminaarien järjestäminen ja yhteyden pitäminen säätiön tieteellisiin asiantuntijoihin.

Kuukausittainen työaika vaihtelee ollen vuositasolla keskimäärin 1-2 päivää kuussa. Työt keskittyvät toukokuuhun ja loka-marraskuuhun. Uuden tutkimusjohtajan toivotaan olevan 2.5.2016 alkaen säätiön palveluksessa. Tarkemmista yksityiskohdista ja työsuhteen ehdoista voidaan neuvotella hakijan kanssa.

Edellytämme tutkimusjohtajalta tohtorin tutkintoa taloustieteen alalta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, käytännön kielitaitoa sekä innostusta seurata taloustieteellistä tutkimusta ja keskustelua. Tieteelliset julkaisut ja aktiivisuus kotimaisessa ja kansainvälisessä tutkimusyhteisössä luetaan hakijan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoista, itsenäistä ja joustavaa oman työn ohella suoritettavaa toimea suomalaista tiedettä tukevassa säätiössä.

Lisätietoa antavat 15.2 klo 12:00 – 16:00 toiminnanjohtaja Elli Dahl, puh 050 – 3270831 ja 10.2 klo 8:30 – 11:00 tutkimusjohtaja Ari Hyytinen, puh 0400 – 777086.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen ja tuntipalkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 29.2.2016 säätiön toimistoon osoitteella elli.dahl@yjs.fi.