Avoin toimi: Talousasiantuntija

Yrjö Jahnssonin säätiö sr on yksityinen apurahoja jakava säätiö. Säätiön tarkoituksena on suomalaisen taloustieteellisen, lääketieteellisen ja terveystaloustieteellisen tutkimuksen edistäminen.

Haemme palvelukseemme vakituista osa-aikaista

TALOUSASIANTUNTIJAA

Talousasiantuntijana toimit ulkoistetun taloushallinnon käytännön koordinaattorina. Päätehtävänäsi on toimia yhteyshenkilönä tilitoimistoon päin. Toimitat tilitoimistolle materiaalit, tarkistat laskut ja tiliöit tapahtumat. Teet budjetointia ja kassavirtalaskelmia sekä avustat toiminnanjohtajaa yleisesti talous- ja sijoitusasioissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös yleisiä toimiston tehtäviä laidasta laitaan. Muista mahdollisista tehtävistä voidaan erikseen sopia valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen mukaan.

Etsimme huolellista ja tarkkaa kirjanpidon ja taloushallinnon osaajaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen työskentelyote ja halu oppia uutta. Edellytämme talousasiantuntijalta kirjanpidon työkokemusta ja tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi). Pienessä toimistossa kaikilla tulee myös olla joustavuutta tehdä monenlaisia tehtäviä.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, itsenäistä ja joustavaa toimea suomalaista tiedettä tukevassa yleishyödyllisessä säätiössä. Toimistomme sijaitsee hyvällä paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa. Henkilöstöetumme ovat kilpailukykyiset.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (60 %). Osa-aikaisuuteen liittyvät käytännön järjestelyt on joustavasti neuvoteltavissa. Toivottu työn aloitusajankohta on 1.8.2016.

Lisätietoa tehtävästä antaa 15.3.2016 klo 13–16 Yrjö Jahnssonin säätiön toiminnanjohtaja Elli Dahl, puh. 050 327 0831. Muina aikoina lisätietoja antaa Personnel Groupin henkilöstökonsultti Jenna Jussila, puh. 050 442 8444.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 21.3.2016 mennessä Personnel Groupin sivujen kautta.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.