Hae Vuosisadan rakentajat -kilpailuun!

Säätiöiltä rahoitusta nuorten tulevaisuutta parantaville ratkaisuille

Hei sinä nuorison tulevaisuudesta kiinnostunut,

Suomalaiset säätiöt ovat yhdessä rakentaneet uuden rahoitusmallin nuoriin liittyvien innovaatioiden tekijöille Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Vuosisadan rakentajat -kilpailu on ainutlaatuinen mahdollisuus saada tukea ja rahoitusta uudenlaisen, nuorten parempaa tulevaisuutta rakentavan toiminnan kehittämiseen. Meidän säätiömme lisäksi mukana on huikeat 43 säätiötä, jotka haluavat kuulla juuri sinun tiimisi idean nuorten paremman tulevaisuuden puolesta.

Mikä Vuosisadan rakentajat?

Vuosisadan rakentajat on suomalaisten säätiöiden haastekilpailu, jossa etsitään ratkaisuja, jotka parantavat nuorten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Ratkaisut voivat liittyä mihin tahansa nuoren elämän osa-alueeseen, kuten kouluun, koulutukseen ja osaamiseen, oman tulevaisuuden suunnan löytämiseen, vapaa-aikaan, ihmissuhteisiin, hyvinvointiin, kotioloihin tai työhön. Ne voivat olla esimerkiksi toimintamalleja, teknologisia sovelluksia, kulttuuria tai tutkimusta – ihan mitä vain!

Haemme kunnianhimoisia, oivaltavia ja yhteiskuntaa muuttavia ratkaisuja, jotka on kehitetty yhteistyössä useamman eri tahon kesken. Kilpailu on kaikille avoin. Parhaat ratkaisut saavat säätiöiltä merkittävän rahoituksen ratkaisunsa kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Lue lisää kilpailusta ja sen säännöistä >>

Vuosisadan rakentajat on suomalaisten säätiöiden lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Kilpailua koordinoivat Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta sekä ajatushautomo Demos Helsinki.

Miten mukaan?

Kilpailuun haetaan jättämällä ratkaisuidea kilpailun verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella 1.2.2017 mennessä. Tuomaristo valitsee hakemusten perusteella 10–20 tiimiä jatkoon. Jatkoon valitut tiimit osallistuvat puoli vuotta kestävään intensiiviseen kehitysvaiheeseen. Sen aikana tiimit kehittävät ratkaisuja eteenpäin huippuasiantuntijoiden tuella. Tiimit esittelevät kehittyneet ratkaisunsa tuomaristolle ja maailmalle 6.9.2017 ja voittaja julkistetaan 1.10.2017.

 

Lisätietoa kilpailusta:

Julia Jousilahti
Demos Helsinki
puh. 040 722 4931
julia.jousilahti@demoshelsinki.fi

Liisa Suvikumpu
Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta
puh. 040 513 9400
liisa.suvikumpu@saatiopalvelu.fi

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.