Björn Wahlroos luennoi Jaakko Hongon nimeä kantavassa tilaisuudessa

Kuva Aalto-yliopisto/Roope Kiviranta

Kansleri Jaakko Hongon nimeä kantavassa tilaisuudessa Sammon ja UPM:n hallitusten puheenjohtaja Björn Wahlroos luennoi aiheestaPandemia ja rakenneongelmat – Suomen haasteet uudessa maailmantaloudessa”.

Luento järjestettiin torstaina 30.9.2021 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Katso luennon tallenne täältä.

Tilaisuudessa jaettiin Jaakko Honko –mitalit seuraaville yhteiskunnallisille vaikuttajille Jaakko Kiander, Olli Rehn, Hannu Vartiainen, Kristiina Mäkelä, Mikko Kosonen, Risto Siilasmaa, Pii Kotilainen ja Ritva Reinikka.

Mitali annetaan henkilöille, jotka ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet elinkeinoelämän tai kauppa- ja taloustieteellisen tutkimuksen edistämiseen ja/tai ansioituneet Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön tai Yrjö Jahnssonin säätiön toiminnassa.

Luentosarjan ovat pitäneet Horst AlbachSirkka HämäläinenVesa VainioSeppo HonkapohjaAatto PrihtiMikko KosonenBengt HolmströmMatti Alahuhta, Erkki Liikanen ja Risto Siilasmaa.

Luento oli Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ja Yrjö Jahnssonin säätiön järjestämä.

Luentosarja on perustettu vuonna 1997 kunnioituksena merkittävän talouselämän vaikuttajan ja kauppa- ja taloustieteellisen tutkimuksen edistäjän, Yrjö Jahnssonin säätiön pitkäaikaisen hallituksen puheenjohtajan, kansleri Jaakko Hongon (1922-2006) elämäntyölle.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.