Jaakko Honko –mitalit kahdeksalle vaikuttajalle

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen piti Jaakko Honko -luennot aiheesta ”Rahoitusmarkkinat ja niiden sääntely kriisien jälkeen: uudistukset ja tulevaisuuden haasteet”. Kansleri Jaakko Hongon nimeä kantava avoin luento järjestettiin tiistaina 4.4.2017 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun juhlasalissa.

Luennon yhteydessä jaettiin Jaakko Honko –mitalit seuraaville yhteiskunnallisille vaikuttajille: Matti Alahuhta, Elina Björklund, Seppo Ikäheimo, Pekka Ilmakunnas, Seija Ilmakunnas, Risto Murto, Mikko Puhakka ja Björn Wahlroos.

Mitali annetaan henkilöille, jotka ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet elinkeinoelämän tai kauppa- ja taloustieteellisen tutkimuksen edistämiseen ja/tai ansioituneet Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön tai Yrjö Jahnssonin säätiön toiminnassa.

Luento oli Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ja Yrjö Jahnssonin säätiön järjestämä. Luentosarja on perustettu kunnioituksena merkittävän talouselämän vaikuttajan ja kauppa- ja taloustieteellisen tutkimuksen edistäjän, kansleri Jaakko Hongon elämäntyölle.

Lue Erkki Liikasen luento >>

Lataa PowerPoint-esitys >> (.pdf)

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.