Juuso Välimäki YJS:n uusi hallituksen jäsen

Professori Juuso Välimäki on valittu Yrjö Jahnssonin säätiön (YJS) uudeksi hallituksen jäseneksi. Hän on taloustieteen professori Aalto-yliopistossa. 

”On hienoa saada hallitukseen Juuso Välimäki, joka on palkittu ja arvostettu taloustieteen tutkija ja jonka tutkimuksia on laajasti julkaistu kansainvälisissä alan aikakauskirjoissa. Hän vaikuttaa aktiivisesti monissa alan luottamustehtävissä ja on aiemmin toiminut myös YJS:n nimeämänä jäsenenä Yrjö Jahnsson Award in Economics -palkinnon valintakomiteassa”, kertoo säätiön toiminnanjohtaja Elli Dahl.

Välimäki valittiin säätiön hallituksessa seitsemän vuotta ansiokkaasti vaikuttaneen professori Matti Pohjolan seuraajaksi.

Välimäki on Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ehdottama jäsen. Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö ehdottaa kolmea talouselämän tuntemusta omaavaa henkilöä, joista säätiön hallitus valitsee yhden jäsenen. Myös Taloustieteellinen yhdistys ehdottaa kolmea taloustieteen harjoittajaa, joista hallitus valitsee yhden jäsenen. Muut jäsenet säätiön hallitus valitsee harkintansa mukaan. Säätiön hallitukseen kuuluu yhteensä viisi jäsentä.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.