Matti Pohjola Yrjö Jahnssonin säätiön hallitukseen

Professori Matti Pohjola on valittu Yrjö Jahnssonin säätiön hallitukseen. Hän on Aalto-yliopiston taloustieteen professori.

Matti Pohjola on toiminut Kauppakorkeakoulun taloustieteen professorina vuodesta 1992 alkaen. Aiemmin hän on ollut opetus- ja tutkimustehtävissä Tampereen, Helsingin ja Turun yliopistoissa, Suomen Akatemiassa, Työväen taloudellisessa tutkimuslaitoksessa ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksessa.

Matti Pohjola on Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ehdottama hallituksen jäsen. Hän seuraa tehtävässä emeritusprofessori Olli Ahtolaa. Olli Ahtola toimi säätiön hallituksen jäsenenä vuodesta 2003 alkaen ja kansantaloustieteellisen jaoston puheenjohtajana vuodesta 2008 alkaen.

Säätiön hallitukseen kuuluu viisi jäsentä. Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiö ehdottaa kolmea talouselämän tuntemusta omaamaa henkilöä, joista hallitus valitsee yhden jäsenen. Taloustieteellinen yhdistys ehdottaa kolmea kansantaloustieteen harjoittajaa, joista hallitus valitsee yhden jäsenen. Muut jäsenet säätiön hallitus valitsee harkintansa mukaan.

Lämmin kiitos Olli Ahtolalle hänen arvokkaasta työstään säätiön hyväksi ja onnittelut Matti Pohjolalle!

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.