Risto Siilasmaa piti Jaakko Honko –luennot disruptiosta ja muutosjohtamisesta

Kansleri Jaakko Hongon nimeä kantavassa tilaisuudessa Nokian ja F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa luennoi aiheesta ”Disruptiot ja muutosjohtaminen”. Puheessaan Siilasmaa korosti tarvetta uudistaa johtamista, johdon kykyä oppia uutta ja muuttua sekä epäonnistumisen ja kokeilukulttuurin sallimista.

Luento järjestettiin tiistaina 6.6.2019 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun uudessa rakennuksessa Otaniemessä ja paikalla oli 300 kuulijaa.

Tilaisuudessa jaettiin Jaakko Honko –mitalit seuraaville yhteiskunnallisille vaikuttajille: kauppaneuvos, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön valtuuskunnan puheenjohtaja Heimo J. Aho, Yrjö Jahnssonin säätiön toiminnanjohtaja Elli Dahl, taloustieteen emeritusprofessori Pertti Haaparanta, Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Anni Huhtala, Liikesivistysrahaston hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen, rahoituksen professori Matti Keloharju, opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen ja Helsinki GSE:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Liikanen.

Jaakko Honko -mitalien saajat, kuva: Lasse Lecklin

Mitali annetaan henkilöille, jotka ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet elinkeinoelämän tai kauppa- ja taloustieteellisen tutkimuksen edistämiseen ja/tai ansioituneet Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön tai Yrjö Jahnssonin säätiön toiminnassa.

Luentosarjan aiemmat luennot ovat pitäneet Horst Albach, Sirkka Hämäläinen, Vesa Vainio, Seppo Honkapohja, Aatto Prihti, Mikko Kosonen, Bengt Holmström, Matti Alahuhta ja Erkki Liikanen.

Luento oli Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Helsingin kauppakorkeakoulun tukisäätiön ja Yrjö Jahnssonin säätiön järjestämä.

Luentosarja on perustettu vuonna 1997 kunnioituksena merkittävän talouselämän vaikuttajan ja kauppa- ja taloustieteellisen tutkimuksen edistäjän, Yrjö Jahnssonin säätiön pitkäaikaisen hallituksen puheenjohtajan, kansleri Jaakko Hongon (1922-2006) elämäntyölle.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 © Kaikki oikeudet pidätetään.

Yrjö Jahnssonin säätiö sr 2024 ©
Kaikki oikeudet pidätetään.